BOUDINE VAN SLOBBE

Ooit begon Boudine met basgitaar en piano te spelen, maar al snel legde zij zich toe op percussie en slagwerk. Daarin ontwikkelde zij zich tot de percussioniste die ze nu is.
De eerste 10 jaar bestormde ze de voornamelijk de Nederlandse podia van het clubcircuit met diverse bands; van New Wave, HipHop en Acid-Jazz, tot Latin, Afro en Fusion. Nadat ze op het Hilversums Conservatorium een tijdje studeerde aan de afdeling Latin Percussion, kwam ze daarna al spelend terecht in de inmiddels bekende Nederlandse Slagwerkgroep Slagerij Van Kampen, die op dat moment 10 jaar bestond. Hiermee stond ze de eerste jaren in binnen- (en soms) buitenland op diverse podia in het clubcircuit, op allerlei festivals en ook in het theater. Het touren door de Nederlandse theaters is een blijvertje gebleken, want al jaren staat zij met SVK voor uitverkochte zalen, en vindt ze de optredens met de Slagerij tijdens de diverse theatertournees nog steeds een enorme uitdaging.
Naast de optredens met SVK houdt ze zich graag bezig met het maken van (percussieve) muziek voor bijvoorbeeld filmpresentaties, het geven van prive les, workshops, of meditatieve percussie.