clara de mik

Spelen bij Slagerij van Kampen noemt Clara een feest. Tijdens een optreden moet je alles geven en dat maakt het een hele intense belevenis, elke keer weer. Het is een heerlijk gevoel om ondergedompeld te zijn in al die ritmes, loops, samples en melodieën.

Het leukste aspect vindt ze het samenspel, hoewel de enthousiaste reactie van het publiek op een optreden van Slagerij van Kampen ook heel veel voldoening geeft. Wat ook heel belangrijk is, is dat het een gezellige club mensen is. De hele crew werkt nauw samen en met zijn allen zorgen we ervoor dat het publiek echt kan genieten.

Op dit moment staat voor Clara het nummer 'Undivided' bovenaan haar lijstje favorieten. "Het is qua drummen wel het minst heftige nummer, maar ik vind het ontzettend swingen en bovendien sta ik elke keer echt te genieten van Robin's solo op de toetsen." Het meest sprekende nummer is wat haar betreft 'Infidata'. "Ik weet nog heel goed dat ik in het publiek zat tijdens de show 'Blow' en voor het eerst dat nummer hoorde. Buiten dat de Arabische melodieën me direct aanspraken, zit het ook heel goed in elkaar. Je hoort letterlijk het Westen het Oosten binnendringen."